Bejelentkezés
Kardok » Edzett kardok » Rapier jellegű kardok

Termékek » Kardok » Edzett kardok » Rapier jellegű kardok

Szűrők, beállítások:
Penge anyaga
1055 acél


Ezeket a kardokat leginkább a kalandfilmekből ismerhetjük mint például a Három testőr. A kialakításnál elsősorban a szúró képességre fektették a hansúlyt, ezért ezek a kardok hosszú, vékony pengével rendelkeznek. Vágásra is alkalamasak, de leginkább a szúró támadásokra lettek tökéletesítve. Gyakran hasonló stílusban készített tőrrel együtt használták. Idővel azonban bebizonyosodott, hogy közelharcban nem túlzottan hatékonyak és a rövid kardok különböző változatai fokozottan átvették az uralmat.Lista nézet Dobozos nézet
  Katonai rapier_001
  Katonai rapier

  Gyártó: Windlass Steelcrafts

  Cikkszám: WS13516

  A lőfegyverek megjelenésével a kardok szerepe nem csökkent egyből számottevően. A korai lőfegyvereket időigényes volt újratölteni, így fontos volt, hogy a katonák számára kéznél legyen egy jó kard.
  Ár: 98 989 Ft
  darabot
  Muskétás rapier_001
  Muskétás rapier

  Gyártó: Windlass Steelcrafts

  Cikkszám: WS13517

  A muskétások fő fegyvere a legendás puska mellett. A kor lőfegyverei egy lövetűek voltak, és viszonylag sok időt vett igénybe az újratöltésük, így egy jó kard elengedhetetlen volt. A kosár kialakítása közelharcnál kiváló védelmet biztosított a kéznek. Mar
  Ár: 143 990 Ft
  darabot
  Brandenburg Rapier_001
  Brandenburg Rapier

  Gyártó: Windlass Steelcrafts

  Cikkszám: WS13955

  Ez a kiemelkedő darab egy 17. századi rapier kard, aprólékosan kidolgozott csavart és hajlított kosárral. A mélyen vésett szarv markolat másolja a kosár hajlítottságát, és az élekre helyezett drót remek fogást garantál párbaj közben.
  Ár: 143 990 Ft
  darabot
  Rövid kard_001
  Rövid kard

  Gyártó: Cold Steel

  Cikkszám: CS11175

  Penge anyaga: 1055 acél

  A rapier használata mérete miatt sokszor nehézkes volt. Ezért fokozatosan felváltotta a használatát egy kisebb fürgébb kard a Rövid kard.
  Ár: 137 989 Ft
  darabot
  Kagyló kosaras Rapier_001
  Kagyló kosaras Rapier

  Gyártó: Cold Steel

  Cikkszám: CS13852

  Penge anyaga: 1055 acél

  Az új bordázott kagyló kosaras, ívelt kézvédővel ellátott rapier a Cold Steel-től 128 cm-es hosszal rendelkezik. Anyaga 1055 acél. Bőr hüvellyel és fém díszítéssel szállítjuk.
  Ár: 169 990 Ft
  darabot